Tuesday, 20 September 2011

Jobbsök och magont

Igår började en ny vecka, och det var dags för nya tag i jobbsökandet. Igår hade både jag, Joakim och Linnea något gemensamt - vi fick alla tre ett telefonsamtal från okänt nummer. Joakim missade sitt, Linneas var från Starbucks, och mitt var från ett recruitment företag för flera olika klädkedjor i London. De ville bara skicka mig till deras center där jag skulle fylla i ytterligare en application form, men jag hade redan gjort det tidigare i veckan. Linnea fick erbjudande att provjobba på Starbucks, vilket hon gjorde idag, och vi väntar alla med spänning på hur det gick.

Igår tog jag mig i kragen och delade ut lite CV:n, bland annat till en chokladaffär och en teaffär. Tyvärr har jag fortfarande inte fått någon respons på mitt jobbsökande, vilket antingen tyder på att jag bör ändra min approach eller att jag söker i fel sektor. Men det jag måste göra är att bara ligga på och kötta kötta KÖTTA! Det är tröttsamt och tar energi, men det är kanske meningen att jag ska få en lite större utmaning den här gången? Så tror jag att det är.

Idag jobbar jag hemifrån, för jag blev dålig i magen igårkväll, och har haft magknip under natten och dagen. Förmodligen något jag ätit. Livet och magen blev lite gladare när jag var inne på Iceland förut och såg en gigantisk Coca-Colaflaska le mot mig. 3 liter. Tack! 
2 comments:

  1. Magen kommer att laga sig och jobbandet kommer att laga till sig babylöv! Häng i, häng i, häng iiiiii! Har du kvar samma mobilnummer förresten? Ouss!

    ReplyDelete
  2. Är också inne i söka-så-mycket-jobb-överallt-hela-tiden-hoppas-någon-hör-av-sig-fasen! Börjar bli trött på gruppintervjuer!

    Såg att även du var från Karlstad också, skoj! Även ifall jag kanske inte riktigt kan kalla mig karlstadbo när jag är från Hammarö 8)

    Men hoppas allt släpper snart, lite jobb över jul måste man ju få till!

    ReplyDelete