Thursday, 22 September 2011

Intervju på fredag!

Idag återuppstod äntligen min telefon och min mage från de döda. Magen höll sig lugn och lät mig kliva upp i god tid att göra mig i ordning, åka till Putney och skriva ut lite CV:n, för att sen åka in till Victoria för att möta Sara som flyttat hit idag. Telefonen ringde när jag strosade runt utanför Victoria Apollo Theatre och dreglade över Wicked. Tappade andan ett tag när jag såg att det var ett nummer jag inte kände igen. En chic dam i andra änden hälsade vänligt på mig, and believe it baby - jag ska på min första anställningsintervju. På fredag ska jag till en classy frisörsalong i Kensington, på anställningsintervju! Tjänsten är som assistant/trainee och jag fattar fortfarande ingenting. Men att ha ett jobb i den industrin, nånstans där jag kan vara kreativ - vore ju perfekt. Håll tummarna åt mig nu!

Käkade en macka (smör och cheddar - cheddar är mäkta populär här) i St James's Park innan Sara landade på Victoria Station. Resten av dagen hjälpte jag henne att komma i ordning på hostelet där hon ska bo ett tag. 

Okej, men idag har jag fått lite uppskattning, det kändes bra, det behöver vi människor för att överleva. På tal om överleva så har jag överlevt på dietshake och smörgås, banan, keso och vatten. Anna Skipper skulle begå självmord. Jag funderar på att köpa lite ägg för att få i mig lite protein, de har billiga på Iceland - 12 st för £1.
 

 Välkommen Sara!

1 comment:

  1. håller förstås tummar och tår som alltid.... och du UNGE... ät ordentligt!!!!!

    Kramar....

    ReplyDelete