Saturday, 17 September 2011

Gotta get down on Friday...

Fjärde dagen i London, och helgen är här. Fredagen grydde molnig men klarnade upp ungefär samtidigt som jag klev utanför dörren med jacka och sjal, så jag blev sådär mysigt flåsig och svettig lagom tills jag skulle vara representabel för dagens jobbsökande. Idag (eller ja, rent tekniskt sett blir det igår, eftersom klockan för tillfället är över tolv) har jag erövrat Covent Garden där jag hittat två ställen där de faktiskt annonserat. Imorgon ska jag ta med mig mina eminenta CV:n och eventuellt avlägga ett besök. Jag ska även kika in på en juicebar som jag har hört ska vara rätt så frän. Frän är förresten väldigt fult att skriva.


Idag har solen lyst och värmt upp den brittiska huvudstaden till härlig sensommarvärme. Fin start på London Fashion Week som startade igår. Imorgon ska Vivienne Westwood ha modevisning, och jag vill ha en invite, tack. Har idag spenderat dagen med att flänga runt. Har avlagt en visit på ett recruitment centre för flera klädkedjor i London, samt utforskat Kensington och Knightsbridge. Vi har även tärt rejält på Caffe Neros stolar de senaste dagarna, i och med att cafekedjan erbjuder gratis internet. Det gillar vi, på redaktionen.
Första helgen är nu i antågande och jag har faktiskt inga stora planer. Ska väl försöka spara på de pennys jag har i så stor utsträckning som möjligt. Responsen på både mina, Joakim och Linneas arbetsansökningar har varit sämre det här året faktiskt. Men det handlar liksom inte om att det inte finns jobb, vi kanske bara haft otur. Funderar på att skita i allt, resa iväg och köpa en liten lokal i Andorra och starta en butik som säljer förstklassiga goseöron i latex. Jag tror faktiskt att mitt liv då skulle vara komplett.

2 comments:

  1. vilken snygging...

    :-))

    tycker mams..

    ReplyDelete
  2. Vilken häftig ny frisyr! Känns 1959 ungefär.

    ReplyDelete