Sunday, 19 September 2010

Söndag i storstaden

Idag har jag provjobbat i caféet på The Design Museum! Det var kul, jag fick bre smörgåsar, ställa ut bord, lära mig espressomaskinen och servade faktiskt EN kund som ville köpa flaskvatten :) De som jobbade där var jätteavslappnade och trevliga, så det kändes askul! Nu får vi se vad som händer, chefen ska höra av sig antingen imorgon eller på tisdag. Håller tummarna. Caféet har utsikt över Themsen och Tower Bridge, så sämre kan man ju ha det.

Jag och Frida var och tittade på ett tvillingrum idag igen. Det var fint och låg väldigt bra till. De ska höra av sig imorgon om de vill hyra ut till oss, dock så tror jag inte det blir något för jag såg att de hade lagt ut annonsen igen ungefär en timma efter att vi hade varit där. Bastards! Men det kanske var för att vi var tveksamma till att bo där i minst fyra månader. Vi får se helt enkelt! Vi är kvar hos Julie nu anyway.

Idag har jag utforskat Primark (typ Londons Ullared) och strosat längs Oxford Street i hopp om att se någon kändis. Det är ju nämligen London Fashion Week nu, så det lär ju finnas någon shoppingsugen kändis här?
Imorgon ska jag nog åka in till stan och försöka fixa bankkonto och ett möte för att fixa National Insurance Number. Det är typ ett brittiskt personnummer. Ska jag klippa mig också? Såg ett ställe i Soho där de klipper för 7 pund. Helt okej kände jag.

Nu ska jag fortsätta spela Grand Theft Auto. Där kan man skriva in ett fusk så att man får 150000 dollar extra på kontot. Kan man inte göra så i verkliga livet också?

2 comments:

 1. Hej hjärtat.Det låter lovande.Hoppas hoppas.Lite sämre med boendet dock.Men det är väl meningen att ni ska hitta det BÄSTA för er så håll ut!!!
  Ska du klippa dig igen!! Det gjorde du ju nyss. Hi hi. Kanske måste du ha ett jobb innan du kan fixa bankkonto? Tror det faktiskt men du får väl sondera så att du vet.
  Här är det valvaka.Alliansen kommer attt segra tror de som vet det där med valvindar.Siffrorna pekar ditåt.
  Sverigedemokraterna kommer troligen in i riksdagen och DET ÄR JU INTE KUL!!!
  Fortsätt sätta in mycket pengar och lär mig sen hur du gör :-)
  Puss och trevlig dag imorgon.
  Mamma

  ReplyDelete
 2. Hoppas, Hoppas att det går bra. För varje dag du skriver om ditt intressanta liv i London vill jag oxå åka dit o jobba på Cafe, eller i affär, eller städa på ett kontor, eller släppa en smyckesserie...hoppsan här gled jag in på fel bananskal, eller bara vara en Bra betald barnflicka(hoppsan igen, flicka o flicka) men lite erfarenhet har man ju!!
  Jag är rent och skärt avis!! Å andra sidan unnar jag dig allt gott, (nästan hahaha) och mången good luck!!
  Stor kram från din "unga" moster i Lusasken

  Ps De där otäcka SD kom in i riksdagen. Kan man bli bara lite, lite terorist mot dom tror du? Civilterrorist javisst!!

  ReplyDelete