Friday, 17 September 2010

Intervju bokad!

Imorse fick jag det första nappet! En dam ringde från ett café där jag hade sökt jobb och sa att hon tyckte om mitt ansökningsbrev och frågade om jag ville komma på intervju! Så imorgon klockan 12.00 ska jag infinna mig på plats och visa min bästa sida. Önska mig lycka till!

Idag har jag faktist tagit det ganska lugnt. För första dagen på länge så sov jag ut, vilket verkligen var på tiden. Det som nog tagit mest på krafterna är just stressen över att inte ha ett jobb och eget boende. Men idag har jag kunnat ta det lugnt i alla fall. Frida var på jobbet, så jag åkte upp till Camden Town och gick på marknaden där. Strosade runt i flera timmar, prutade ner en ny axelväska till mig själv och åt lite orientaliskt som jag avnjöt i solen längs ett långbord, med pallar gjorda av bakdelen på vespor. Sen tog jag tunnelbanan ner till city där jag hälsade på Frida på hennes nya jobb! Och dagen till ära tog jag min första engelska pint.

På kvällen åkte jag och Frida och tittade på ett rum! Det var ett tvillingrum, som låg ungefär 15 minuter med tunnelbana från centrum. Rummet var helt okej, men de andra som bodde i lägenheten var desto mindre okej. När vi kom luktade det rök i hela lägenheten. När vi gick upp i köket satt vissa i bara underkläderna och rökte och gav oss inte ens ett hej eller ett leende. Jag har inget emot att bo i ett råtthål, men jag vill ändå bo med människor som jag kan känna mig bekväm med. Det tyckte Frida också, så vi tackade nej och åkte därifrån. Vi får leta vidare ett tag till!

Nu är klockan för mycket igen. Jag ska gå och sova, så jag orkar upp imorgon och är klar i huvudet till intervjun. God natt!

2 comments:

  1. Bra att Du är selektiv med boedet. Ni kommer att hitta rätt ska du se. Låter som Du har det bara jätteskönt på dina strövtåg. Jag är lite avis då jag känner igen de platser du besöker. Att man måste jobba!? Lycka till på intervijun, var dig bara själv så MÅSTE du bara få jobbet!!
    Tack för grattis hälsningen! Idag blir ligga lågt...i bädden..kalas får vänta. kram på dig

    ReplyDelete
  2. Inger skrev detta....

    ReplyDelete