Saturday, 18 September 2010

Jobb på gång!

Igår var jag på anställningsintervju och det gick väldigt bra! Jag ska provjobba i två timmar imorgon, och såvida jag inte skär av mig fingret eller petar ut någons öga så lär ju jobbet vara mitt! Så från och med imorgon kan jag jobba heltid i caféet på The Design Museum i London :D NICE!

Igår gjorde jag ett besök på bl.a. The National Gallery och förkovrade mig med lite konst. Det var väldigt intressant att se de tavlor som vi pratat om i Kultur- och idéhistorian i skolan, och visst kändes det lite storslaget att stå knappt en meter från en äkta Da Vinci. När jag ändå var igång och gjorde kulturella saker så tog jag en promenad från Trafalgar Square upp till British Museum, där både gamla grekiska statyer och egyptiska mumier fick sig ett besök.

På kvällen träffade jag Linn och tog en öl på Fridas pub. Sen tog vi en sväng i Londons nöjeskvarter runt Piccadilly Circus, innan vi var och en åkte hem till sig. Hemma var det fet fest och jag kom inte i säng förrän klockan sex imorse...

Idag ska jag sitta hela dagen och kolla boende boende boende! Om det är något jag saknar så är det att ha ett hem där man bara kan stänga dörren och pusta ut någon gång. Hemma hos Julie och de andra är det jättetrevligt, men trots allt så är man en gäst, och det vore skönt att slippa känna sig som det nu ett tag.

Kan inte fatta att jag satt hemma i Karlstad för en vecka sen. Känns surrealistiskt. Nu har jag jobb på gång i London. Tänk hur saker och ting kan ändra på sig, bara man vill :)

3 comments:

 1. YES,YES,YES Olle! Håller alla tummar för dig och hoppas det går bra. Gossig kram till Dig från mig //Inger

  ReplyDelete
 2. NICE som du säger...lycka till imorgon

  Kramas gör jag

  Mamma

  ReplyDelete
 3. GÖTT! Fan vad ni är duktiga och modiga. jag vill också vara modig! Lycka till och kötta på! PUSS PÅ ER!

  Ia

  ReplyDelete