Monday, 31 October 2011

1300 lådor senare...

Klockan tio i fem i morse ringde väckarklockan och tyckte att det var dags att gå upp. Efter en del meningsskiljaktigheter oss emellan tog jag mig så småningom upp ur min högst obekväma hostelsäng och tog mig till Knightsbridge och den nya butiken som vi ska öppna om några veckor. Idag kom det lådor. Massa lådor. Stora lådor, små lådor, tunga lådor, lätta lådor, lådor som kastas, lådor som bärs med översidan upp - lådor helt enkelt. Vid 12:00 hade vi lassat upp närmare 1300 stycken. Genom fyra våningar. Så det är med garvade händer och värkande axlar jag sitter och författar kvällens blogginlägg. Trevligt är dock att det bjöds på gratis lunch (Big Tasty o Co, med bacon) samt kakor, frukt och vatten, utöver den trevliga timlönen. Imorgon väntar några hundra lådor till.

Igår var min lediga dag, och det var en grå och duggig sådan. Jag och Linnea lät det inte förmörka vår äventyrslusta, utan vi styrde kosan mot det pittoreska Wimbledon Village. Det var en mysig tur som avslutades på Subway (Footlong Spicy Italian & Extra meat, sallad, tomat, gurka, rödlök, jalapeños och light mayo; Coca-Cola; White Chip Macadamia Cookie), där en nämnvärd incident är när jag råkade kasta mitt Oyster Card i soptunnan tillsammans med mina sopor. Detta följdes av Linneas skadeglada förtjusning. Jag fiskade upp det igen några minuter senare, och sen for vi tillbaka.

Nu är vi tillbaka på hostelet, och jag vill hänga mig i mitt blaskiga underlakan just av denna anledningen. Tråkigt är att det troligen inte ens skulle hålla för att hänga sig i. Men nästa vecka är det över - då flyttar vi in i vårt hus.

Måndagen har passerat, och jag önskar er alla en trevlig vecka!

2 comments:

  1. Detsamma till dig goding... trevlig vecka... kånka fint. :-)


    Pyss...

    ReplyDelete
  2. Ojojjj, du är så starrrrk! <3

    ReplyDelete