Monday, 24 October 2011

"Det blir 2800 pund, tack!"

Jag blir lite upprörd på jobbet när vissa människor kommer in och spenderar lika mycket pengar som jag skulle kunna leva på i sex månader. Det går liksom inte att förstå ibland. I helgen var det en kvinna inne på AllSaints som spenderade närmare 28000 kronor på kläder, i ett svep. Hon borde skämmas. Jag borde daskat henne i ändan. I lördags var det Portobello Market och därav sjukt mycket folk i butiken. Vi sålde för 40000 pund under dagen.

Imorgon gör jag min sista dag på AllSaints och på tisdag går jag in i Tommy Hilfigers butik på Regent Street och lär mig allt om kassan, varorna och resten, inför vår stora kick-off i Knightsbridge i slutet av november. Den sista oktober går vi in i den nya lokalen och ska bara börja fixa i ordning ALLT inför öppningsdagen. Det ska verkligen bli askul att få ta del av detta, är sjukt glad att jag fick det här erbjudandet, och nöjd över att jag svalde min svenskhet och sa upp mig på AllSaints. Jag kommer dock sakna gänget som jobbar där, dom är himla trevliga.

Inatt drömde jag att jag gjorde audition för American Idol. Simon Cowell var förundrad och undrade varför jag förvrängde min röst på ett så konstigt sätt. En tjej i juryn sa att jag var straight, fast såg ut som en bög, så hon var tvungen att tänka på saken. Då sa jag att om hon hade den attityden så kunde det vara, och så satte jag min stolta näsa i vädret och gick ut därifrån.

Idag har det varit en varm och solig söndag. Jag och Linnea (Nick: Linnescha) har spelat Mario Kart på min dator, och sen tog vi Linn (Nick: Länn) och Terese (Nick: Terrorese/Terror/Tenessee) med oss till Kensington Gardens där vi hyrde cyklar och tog en timslång cykeltur. Det var inte dåligt ska jag säga.

I helgen är det Halloween, och jag vill ha en lägenhet. JA, vi bor fortfarande på hostel. JA, vi jobbar på det. Vi har varit hos några mäklare som hjälpt oss lite, men det är svårt att hitta något som är borde stort och trevligt. Vi kör på.

Over & Out.

3 comments:

  1. Good... I´m glad you made it so glad you made it...give me some lovin... puss..

    ReplyDelete
  2. Hahah, du lär nog få vänja dig och träna bort den där bitch-slap-impulsen om du ska jobba på Tommy Hilfiger. =)

    ReplyDelete
  3. det ar vidrigt,samma pa min affar. haromdagen kom en engelsk kvinna in och kopte klader for 1500£ utan att prova, och vi har inte ens bytesratt eller oppet kop

    ReplyDelete