Sunday, 30 October 2011

This is Halloween!

Halloween. Tekniskt sett är det på måndag men idag har jag, från klockan 09:00 till sena kvällen när jag kom hem, sett fullvuxna människor i de mest makalösa utstyrslar. Bäst var ändå ett gigantiskt rullskridskotåg som åkte över Oxford Circus strax innan klockan sju idag. Liemannen åkte förbi med en skylt där det stod Free hugs - or else... Jag gillar London. Här händer det grejer.

Idag har det varit lördag på Regent Street och överklassen plus de turister som sparat sin veckopeng i två och ett halvt år har hittat till Tommy Hilfiger. Där går jag runt, tar allt med en nypa salt, trycker lite på rätt ställen och så vips så spenderar de 120 pund på en cardigan lika lätt som jag spenderar pengar på Subway när klubben har stängt. På tal om Subway har jag det här året skaffat mig ett Subcard - respekt.

Ikväll är tre av tjejerna ute och svirar - jag och Linnea sitter för tillfället hemma hos Linns goda vän Karin i Putney som så snällt har tagit emot oss i igår natt och denna natt. Hostelet där vi spenderar nätterna hade (kanske som väntat) inga bäddar just den här Halloween-helgen. Det ska tydligen vara ganska populärt att åka till London över en weekend har jag hört. Imorgon söndag är vi tillbaka där.

I veckan har tjejerna fixat ett hus åt oss. Jag säger som hon feminist-Birgitta (eller vad hon hette) från första säsongen av Robinson: "Tjejer kan!" (Tänk er detta på bred norrländska). Det var ju hon som fick alla tjejer att gadda ihop sig och rösta ut alla killar bara för att visa att kvinnor faktiskt kan. Så trots att Robinson-Jesus var så snäll så fick han åka hem. Just åka hem ska vi således också göra - just för att vi har ett nu. Den 10:e november flyttar vi in, så om två veckor har jag packat upp mina saker och ställt undan de där jävla väskorna som jag är så sjukt trött på att jag skulle kunna spy i dem, skaka runt, köra ut dem på en brinnande kärra och se dem försvinna nerför Putney High Road.

Happy Halloween.


Säg grattis till Jack - min idol och maskot

1 comment:

  1. hi hi... du är kul du...

    Pöss..

    ReplyDelete