Tuesday, 18 October 2011

AllSaints - en kortlivad karriär

Hade förmodligen slagit mig själv på käften om jag för ett år sen fått höra att jag skulle jobba två veckor på AllSaints Spitalfields och sen säga upp mig. Men nu är så fallet, och det finns en anledning.

Jag har fått heltidsjobb på Tommy Hilfiger.

Den 24:e November slår en helt ny, gigantisk Tommy Hilfiger-affär upp portarna mitt emellan Harrods och Harvey Nichols och där ska jag kuta omkring och vika, plocka, prova, hjälpa, hänga, stryka, heja, oja, stoja och betjäna. Jag har en vecka kvar på AllSaints och nästa tisdag går jag in i Tommy Hilfigers butik på Regent Street, där jag ska ha min förberedande träning innan den nya affären öppnar. Vi ska även in på plats några veckor innan och packa upp, vika, plocka, fixa och polera allt som går att poleras innan premiärdagen. Jag hoppas på premiärfest med kändismingel också.

På AllSaints var de trevliga och förstående, men framför allt tyckte de att det var synd att jag redan skulle sluta. Måste väl ändå hålla med - det är ett fint gäng att jobba med. But a man's gotta do what a man's gotta do. Nu ska han jobba i Tommy Hilfigers flagship store i London. Värre kan man ha det!

4 comments:

 1. Linn (den där som är kompis med Ämma)19 October 2011 at 08:01

  Grattis grattis grattis!! Du kommer bli Tommys bästaste rekrytering någonsin!! Wihoo! <3

  ReplyDelete
 2. Jihoooooooooooo! Åh, det kommer att bli grymmers! Och vad skönt att det gick bra att säga upp sig från All Saints. =) Du är awesomeeeee! Ouss!

  ReplyDelete
 3. Gud vad roligt! Kommer gå så himla bra, du verkar vara ganska så populär där borta ;) Verkar som du har det super iaf, saknaaaar dig!
  / Maddeslajn

  ReplyDelete
 4. grattis till nya jobbet Olle :D Hoppas du har the time of your life i London!

  / Alma

  ReplyDelete