Monday, 29 November 2010

Julfint på bloggen

I en kombination av juletider och alldeles för mycket tid över på eftermiddagarna så knepade jag ihop en ny design till denna kära blogg. Tyckte att det var på tiden. När man bor i en stad där de börjar julpynta precis efter Halloween så bör man ju hänga i lite.

Igår var det första advent och den spenderades hos Linn i hennes biorum i källaren. Harry Potter och De Vises Sten visades i salongen, och i magarna stoppades det bullar, kakor, godis, choklad, chips och julmust. Det var min middag. Dessutom hade Linn en flaska glögg ståendes. Det förgyllde kvällen.

Idag är det måndag, och en synnerligen grå sådan, både till vädret och i sinnet. Jag försöker alltid att tänka att saker och ting kunde varit mycket värre, men visst är det ironiskt när ens hjärna envist tänker på saker som man inte vill tänka på? Det är som att hjärnan är vrång och bara fyller ens huvud med bilder och tankar som hjärtat inte orkar med bara för att jävlas. Och sånt gör mig trött. Jag ska bli god vän med min kudde ikväll. Tidigt.

Något som håller humöret uppe är tanken på att jag snart ska åka hem till släkt och vänner och fira jul. Om tre veckor är jag hemma. Det ska bli skönt.

6 comments:

 1. <3 <3 <3 <3 <3 <3 det är vrångt det där livet...ibland hamnar avigan ut, men vips har man krängt det rätt och rätan hamnar där den ska..
  Välkommen hem.. :-))

  Mams

  ReplyDelete
 2. Kuddar äro goda,..tankar likaså, här kommer en snutt som är bra att tänka:
  Just idag är jag stark, just idag mår jag bra, jag förs fram framåt av kraftiga vindar.....det är min alldeles egen pepplåt...jag har tron på mig själv på min sida...inte dumt alls.....jag ser fram mot härliga tider...pepp, pepp, pepp,...jag har väntat så länge på just denna dag...Jaa osv och så.. då brukar jag komma upp ett pinnhål..inte dumt eller hur. Stora kramisen..mostra i Lusasken

  ReplyDelete
 3. men olle, det är ju bara en enda juldekoration på de där bilderna

  ReplyDelete
 4. Ouss lilla lillebror! Det måste få vara så ibland. Då lägger man huvudet på kudden och så går det jättebra tills nästa sån dag kommer. Och då får det vara så igen och sen rätt vad det är så är det inte så mer! (Om man inte fyller på vill säga, vilket man tenderar att göra ibland, hihi) OUSS OUSS OUSS, vi ses snaaaart! (När kommer du hem? Jag landar den 17:e klockan 19.00) OUSS igen!

  ReplyDelete
 5. Ha det bra Olle!! Tänker på dig där borta, och känner på mig att allt blir bra sååå snart....
  Marie

  ReplyDelete