Monday, 6 December 2010

Audition, please!

Nu har en vecka gått sedan mitt senaste inlägg och under veckan har tillvaron ljusnat. Har väl fått ordning på en del trassel skulle man kunna säga, mestadels invärtes trassel. Dessutom var jag ju på audition, vilket var spontant och kul.

Förra tisdagen var jag och Frida och levde rövare i Putney. Vi tittade i affärer, köpte mat och beställde klipptid på Tony&Guy. Har ni hört vad crazy? Dessutom ville jag svänga förbi Putney Arts Theatre som vi så många gånger åkt förbi med bussen. Det visade sig vara en amatörteaterförening som ligger mitt i Putney, bara tio minuter från mig. Jag frågade om de skulle ha någon medlemskväll snart dit man kunde komma om man var intresserad av att bli medlem. Det skulle de inte, men däremot var det audition dagen därpå, klockan åtta.
"Fint" sa jag, och gick dit dagen efter.
De hade audition för en rad nyskrivna pjäser som ska spelas upp i ett liten show en vecka i januari. Vi läste lite texter, och spelade lite scener från några manus, vilket var en liten (och rolig) utmaning eftersom det var på engelska. Och det gick ju bra det där! Herr Regissör ringde några dagar senare och sa att han gärna ville ha med mig i några av pjäserna. Var där igår igen på genomläsning med resten av folket. Så i januari blir det lite teater igen. Ska bli kul!

Tidigare på dagen var jag och Frida och klippte oss på Tony&Guy, vilket blev bra! En av frisörerna måste ha slagits av häpnad över min kolossalt fantastiska benstruktur i ansiktet (...?) för hon frågade om jag ville vara med i en fotografering för Tony&Guy i slutet av januari. Ja, varför inte? :)

För att inte glömma har vi ju även haft maraton, jag, Linn och Frida. Harry Potter-maraton. 5½ film har vi minsann klarat av, ikväll ska vi titta klart på den sjätte, och i veckan ska vi pallra oss iväg på bio och se Hp7 part 1! Ja, det är lite skamligt att vi inte gjort det än, men jag skulle vilja se er göra det bättre själva med en lön som knappt sträcker sig över minimimåttet! Nej då, nu börjar det faktiskt flyta på ganska bra med ekonomin. Tror att det var alla de där borttappade passen som kostade i längden... Tur att jag brutit den vanan nu. Har ju köpt såna där passtuggummin nämligen, håller begäret borta. Försökte med passplåster, men det var inget för mig.

På jobbet har det inte hänt så mycket, förutom att vi i slutet av förra veckan lanserade en gröt i smakerna naturell och vanilj, som ska värmas två och en halv minut i mikron. Så nu vet ni det också, ifall någon skulle fråga.

I London har det inte hänt så mycket, om man inte räknar med de ynka centimetrar snö som orsakade totalt kaos i trafiken i slutet av veckan. Skolor stängdes, tågen blev inställda och hela Gatwick Airport var utan trafik i tre dagar. Det var nästan så att man saknade SJ där en stund.

Julen börjar närma sig, och om två veckor är jag hemma i Karlstad och myser i mitt rum med min kudde och mitt piano och min mamma och mina vänner. Det ska bli skönt. Är hemma 19-29 december, sen blir det nyårsfirande i London. Kan nog bli lite festligt, eller vad tror ni?

5 comments:

 1. Menääääääääääääää...det var ju det jag visste... eller gjorde jag det...nehej inte förän du berättade men jag är inte förvånad...du är så yea yea...och Tony & Guy-modell minsann...nu får du börja gymma..hi hi..
  åja lite bidrag till överlevnad har du fått av far,mor,syster och bror.. så det så!! ;-)
  Puss på dig mitt på nosen..

  Mamma

  ReplyDelete
 2. Heja Olle!! Det börjar gå åt rätt håll; teater och modell, KUL!
  Faster Marie

  ReplyDelete
 3. OUUUUUUSS lillebror, vad roooligt för dig!

  ReplyDelete
 4. Hej lillpojken!
  Marie har läst dina trevliga meddelanden för mig. Jag är omåttligt stolt över dig! Jag förväntar mig premiärbiljetter till någon framtida storpjäs!! :-) Men allra mest ser jag fram emot att få träffa dig någon gång i julhelgen!
  Kram från Farmor/ (Marie)

  ReplyDelete
 5. Flott lillebror!

  ReplyDelete