Sunday, 21 November 2010

Party!

I fredags var jag på Christmas Party för Moma. Vi vände upp och ner på Soho där vi avverkade en bar, en karaokebar, en restaurang och en klubb. På karaoken bjöd jag bl.a. på Let Me Entertain You och jag, Pernilla och Hanna bjöd, som svenskarna i företaget, på Mamma Mia med skinnsoffan som scen. Fet kväll med gratis mat och gratis dricka och gratis underhållning! Dock måste jag SLUTA somna på bussen, för en och en halv timmas extra resande fram och tillbaka i mitten av natten är ingen höjdare, särskilt inte när man är trött och kissnödig.

Igår tog jag mig ur sängen, och jag och Linn gick på julmarknad vid London Eye vilket kan sammanfattas i glitter, pynt, mulled wine, stickade mössor, chokladfondue och tomtekörer. Senare åkte vi till Ikea för att handla det vanliga: knäckebröd, ost, Kalles randiga, Marabou, Ahlgrens Bilar, och julmust. Senare på kvällen åkte vi tillsammans med Frida till vårt gamla kollektiv i Newham och hälsade på, åt mat och had a few laughs.

Söndagen har bl.a. bjudit på massa sömn, god frukost, Covent Garden market, McDonald's och nu sitter flickorna Frida och Linn och äter snask och ser på film medan jag försöker skriva ner ackorden till Fly me to the moon som jag ska sjunga imorgon. Jag ska nämligen på audition! Jo, nu kände jag att det pockade på, så imorgon klockan halv elva ska jag stämma stämbanden och sjunga en liten stump och pröva lyckan. Imorgon är det dags, och imorgon får ni veta resten :)

Ny vecka imorgon, mer yoghurt, och i helgen blir det party för Ella på jobbet som fyller år :) Puss och god natt!

3 comments:

 1. Lycka till, Olle! Jag håller alla mina tummar för dig. Kram Rebecka

  ReplyDelete
 2. Break a leg and do it well...
  Vi här hemma håller alla tummar som går. Ser fram emot att höra mera!!Kramen från oss.<3
  Lössen i lusasken :-)

  ReplyDelete
 3. suck julmarknad suck mulled wine suck London..
  Kuul för dig och morgondagen blir en utmaning..
  Snuss. Mamma

  ReplyDelete