Saturday, 8 January 2011

Audition nouveau!

Idag är det lördag och idag ska inte göras någonting av upplevelsemässigt värde. Från i torsdags tills nästa torsdag är det nämligen Snåla Veckan, med så små kostnader som möjligt, därför ska det endast promeneras mellan Roehampton och Putney, och i värsta fall åkas buss till jobbet. Nästa torsdag kommer ju även Mamman hit till London med en god vän, så då blir det liv och hålligång hela helgen. Afternoon Tea på Fortnum and Mason och The Lion King står hittills på schemat, och mer lär det väl bli! Det ska bli så skoj!

I torsdags var jag på audition igen. Det är någonting med Disneyland i Paris som lockar, därför gick jag dit en gång till när de hade auditions för nya karaktärsarbetare. Det hela slutade precis som förra gången (se inlägget Audition, si'l vous plait i September), nämligen att jag tog mig igenom hela auditionen igen (även dansdelen, haha) och fick lämna mitt CV, som blir medtaget till Paris där det väntar på ett kontrakt som passar mitt startdatum och mitt slutdatum. Vi får se om de hör av sig helt enkelt! Under tiden ska jag söka ett nytt jobb här i London. Jag har gjort mitt på Moma, plus att jag behöver ett heltidsjobb och dra in lite mer kosing så att det går att unna sig lite roligt här.

Imorgon blir det rep hela dagen på teatern. Premiär tisdag den 18:e, så nu är vi inne på sluttampen. Det är riktigt kul. I en pjäs ska jag spela amerikansk tonårskille, och i måndags hade vi en dialektcoach med på repet, så nu är min amerikanska oklanderlig i alla fall. I så fall är det svårare med brittiskan, men det artar sig!

Nu ska jag och Frida ta en promenad i solen bort till Linn, där vi ska vara skabbiga, äta glass och se på Skins! Skins är den absolut bästa serien som går att ses med mänskliga ögon, och igår introducerade jag den för både Frida och Linn. Tror de gillade den.

Puss och kram!

2 comments:

  1. MYYYYYYYYYYYYS...
    klart vi ska ha kosemysigt..

    Kramelikram Mamma

    ReplyDelete
  2. gah skins! nya säsongen! har inte bestämt vad jag tycker än. inget kan nog slå de föregående dock men vafan, skins är gött hursom! /ebba

    ReplyDelete