Tuesday, 17 May 2011

Åka karusell, och titta på The Sounds, och fröjdas hela dagen med ett bombhot

Igår blev det kaos i Londons innerstad när ett gäng irländska terrorister fick för sig att dom hade planterat en bomb i närheten av Buckingham Palace. Området kring palatset och Trafalgar Square blev typ avstängt i flera timmar och det var poliser hit och bombtekniker dit och hela kalaset. Vilken tur då att jag bara jobbar i närheten av Buckingham Palace i EN dag till kan man tycka. Imorgon gör jag nämligen min sista dag på Moma. Jag kom på mig själv med att undra varför, sen kom jag på att det är för att jag faktiskt åker hem om två veckor. TVÅ VECKOR! Det är liksom ingenting, och det är så mycket som ska hinnas med innan dess. På torsdag åker jag till Paris, vilket jag glömt bort i princip, så jag kanske ska öppna den där Paris-boken ikväll som jag lånade på biblioteket?

I helgen har det varit kalaskul för hela slanten. I fredags spelade våra kära landsvänner The Sounds på Koko i London och ägde snablarna av alla! En helt sjukt bra konsert som bara öste och öste och öste tills vi var alldeles svettiga och utmattade hela bunten. Man skulle kunna sammanfatta mitt beteende med eufori när trumintrot till Living in America drog igång. Fem tummar upp till dom!

På lördagen åkte vi relativt trötta men ändå förvånansvärt fräscha till nöjesparken Thorpe i södra London där vi ägnade mesta tiden åt att köa. Ett ganska litet nöjesfält, men riktigt bra karuseller. Jag undrar egentligen varför det är så kul att åka runt i massa kringelikrokar samtidigt som det känns som att någon försöker slita ut magsäcken på en? Det lär ju också vara en av dom där oändliga frågorna som mänskligheten ställt sig. Är inte människor idioter rent överlevnadsmässigt, som dras mot det spännande, adrenalinfyllda och farliga? Hur som helst, jag är nog gladeligen en idiot i så fall.

TVÅ VECKOR!

2 comments:

  1. Don't leave me... :(

    ReplyDelete
  2. Pöss... din "lilla idiot" :-))

    Mams

    ReplyDelete