Friday, 17 December 2010

Sverige i jul!

I London sipprar tiden på. Idag gjorde jag min sista dag på Moma innan min semester! På söndag tar jag nämligen och pallrar mig hem till Karlstad. Just nu ska det bli otroligt skönt att få komma hem och slappna av måste jag säga. Är hemma till den 29:e, sen bär det av till London igen för nyårsfirande! Vi tänkte att det kanske blir lite drag här. Inte för att Karlstad inte har något att komma med - det är ju fyrverkerier på både Stora Torget och Sandgrundsudden minsann! Men vi tror att nyår i London kan bli ganska kul också.

Under veckorna brukar jag antingen fördriva tiden med att äta glass, umgås med Linn och Frida, eller repa inför Januaris teatervecka. Är ju som bekant nu med i den lokala teaterföreningen i Putney där jag bor, och en produktion som kommer sättas upp om några veckor. Det är skitkul! En utmaning att spela på engelska, och dessutom försöka snacka med brittisk accent...

Jobbet lunkar på, men jag börjar tröttna på att kliva upp klockan fem varje morgon. I slutet av januari kanske jag ska se mig om efter ett nytt jobb har jag bestämt. Att jag kanske ska, alltså. Vore kul att jobba i butik! Och jag menar, jag har ju faktiskt varit på anställningsintervju för Prada! Bara det är ju en merit, även fast jag inte fick jobbet. Och detta trots att jag inte har någon erfarenhet av yrket i fråga, så någon slags naturlig expedit-karisma måste jag ju utstråla, va?

Nu ska jag försöka packa, sen ska jag ge mig iväg till Linn och åka snålskjuts på hennes tvättmaskin eftersom våran inte funkar för tillfället. Våran vask är nämligen fullkomligt igenproppad, och rörmokaren som var här första gången i onsdags och andra gången igår har fortfarande inte fått ordning på den, och kommer inte tillbaks förrän imorgon bitti, vilket betyder att vi inte kan spola vatten, diska eller tvätta. Hurra. Tur då att man har en fin vän som bor hos en fin familj med fyravåningshus, sju bilar, kattungar för 800 pund styck och städerska anställd 18 timmar i veckan.

Ses i Sverige! Puss!

1 comment:

  1. Jippijahooo att du kommer hem även om det nu blir lite delay....
    vi hoppas nu att tisdagens avresa går utan problem <3

    puss och kram Mamma

    ReplyDelete