Tuesday, 14 June 2011

Följa med Farbror Olle ut i skogen?

Då är det snart dags för min första jobbdag för sommaren. På lördag limmar jag fast meganäsan i fejset och smyger ut i Mariebergsskogen och får betalt för att låtsas vara ett troll. Värre kan man ju ha det. Men jag har tänkt på det; jag får betalt för att praktiskt taget lura barn. Hur schysst är det egentligen?

Jag skriver på en låt nu. Det är en riktig popdänga med grym basgång som jag tänker sälja jättedyrt till Britney Spears när den är klar. Det kommer bli 2012:s års floorfiller.

Jag inser att ett av mina favoritgosedjur som jag fortfarande har kvar är en röd älg som heter Ärtan, som jag fick i ett Happy Meal. Är inte det lite sunkigt? Han ser dessutom helt hjärndöd ut.

Kan det inte hända nåt? Allt är så lugnt här hemma. Jag har en jättedum vana att när jag är uttråkad så går jag och öppnar kylskåpet. Varför gör man så? Just nu är det extra dumt, för att jag har fört in en ny vana i mitt liv, nämligen att ha godisstopp från söndag till torsdag varje vecka. Då är det extra värdelöst att gå och snoka i kylskåpet en tisdagsförmiddag.Värdelös kylskåpssnokare

Peace (&Love - inte långt kvar) Out.

1 comment:

  1. snok, snok... du är då en tok...

    tycker din lilla mams.. <3

    ReplyDelete