Saturday, 16 April 2011

Sex veckor kvar!

Om lite mer än sex veckor bär det av hemåt till Sverige, och mitt äventyr i London kommer vara över. Det känns väldigt knäppt. Helt plötsligt går tiden så otroligt fort, och det finns så mycket jag fortfarande vill göra. Jag har inte ens varit på London Dungeon än. Illa. Men jag har i alla fall lite planerat. Den 18:e maj slutar jag jobba på Moma, och den 19:e åker jag, Linnea och Joakim till Paris över helgen! Det ska bli kul. Då ska jag äta baguette och se på Eiffeltornet. Sen kommer familjen hit om två veckor, och då blir det bus. Möjligen blir det en liten England weekend också. Kommer jag hinna med allt?

Igår gjorde jag min sista dag på SumoSalad. Det blev en kortlivad karriär. Managern som anställde mig, som värderade personlighet framför erfarenhet, slutade en vecka efter att jag hade börjat, och den nya managern och jag kom inte riktigt överens. Så igår blev jag informerad om att jag nog inte var rätt person för företaget och att det gick lite för långsamt i min utveckling, och att därför så hade jag precis gjort min sista dag. Tack och hej. Jag fick sparken helt enkelt! Men jag gråter inga floder över det. För vad gör det om 100 dar när allting kommer kring? Det var ju inte precis min livslånga karriärsatsning. Så jag kör vidare med min yoghurt.

Nu ska jag och en flaska Lambrini åka till Linn i Putney. Hej svejs!

1 comment:

  1. Rätt tänkt man kan inte landa rätt varje gång man tar ett språng.. vi kommer snart indundrande jag ,Jon och Emma och då ska vi ha fredagsmuuuuuus hela den helgen...tjolahopp..
    GLAD PÅSK och pussar till dig
    Mamma

    ReplyDelete