Monday, 7 February 2011

Flytt och judekalas!

Nu har det gått ett litet tag sen jag uppdaterade senast, och jag kan gott och väl förstå om ni tror att jag blivit förtappad och förslappad. Det har jag väl till viss del, men bara till det bättre enligt mig.

Livet traskar på, och alla de där praktiska sakerna som jag borde ta tag i skjuter jag lite på för att det kommer mer saker i vägen som antingen är mer brådskande eller roligare. Nu har jag och Frida bott i London i fem månader, och det är inte förrän nu som jag verkligen börjar njuta av min tid här. Frida har bestämt sig för att ta tag i livet, så den 16:e februari flyttar min kära roomie hem till Sverige igen. Detta innebär att jag också måste röra på mig, i och med att jag inte vill bo kvar i vårt tvillingrum med någon random snubbe som vår landlord hittat. Så det är prio ett för tillfället. Sen skulle jag söka nytt jobb också, men det får kanske vänta ett tag. I slutet av februari ska det tydligen finnas fler jobb dessutom.

I fredags var jag iväg till mina nyfunna vänner i Manor House till deras kollektiv "Judehuset", där vi åt och drack och lyssnade på min grymma party-lista på Spotify. Judehuset ligger i ett judekvarter, vilket är lite charmigt. Har nog aldrig sett så mycket korkskruvslockar på en och samma kväll. Har även börjat utforska Londons uteliv, vilket är ett mycket trevligt tidsfördriv, men ett mycket dåligt pengafördriv. Ett mycket bra pengafördriv är att gå på muséer, eftersom det är gratis, och det har jag faktiskt gjort en del nu på sistone, i och med att Frida ska åka hemåt och vill få sin kulturella kvot väl uppfylld innan hon åker tillbaka till Kil där det är mycket mindre troligt att man kan få gå och titta på äkta skisser av Da Vinci och sånt där.

Nu ska jag gå och sova, för imorgon ska jag ut på ett litet uppdrag med jobbet! Helt själv! Läskigt, men spännande!

1 comment:

  1. don´t worry be HAPPY... :-))

    Mamma

    ReplyDelete