Tuesday, 3 August 2010

Tiden går fort!

Vart tar tiden vägen? Jag inser nu att det snart är två månader sen studenten, och snart bara en månad kvar innan jag flyttar! För nu är det bestämt. I lördags köpte jag flygbiljett (notera singularet) med min goda vän Frida som gör mig sällskap till London. Måndag den 13:e september lyfter vi från Arlanda. GALET! Det är liksom bara 40 dagar kvar! Är det nu man ska börja tänka på exakt VAD man vill göra i London? Det kanske vore nåt.

För någon vecka sedan var jag på Pink på Ullevi. Trots fem timmars köande, ytterligare 4½ timmars väntan under förbanden och ingen toalett så hade jag en grym kväll! Förbanden Butch Walker and the Black Widows och Good Charlotte skötte sig bra, och det gjorde faktiskt även Takida trots min skepsis. Pink kickade ass. Över det hade jag ingen skepsis. En väldigt fulländad show måste jag säga! Och det är det väl bäddat för när hon gör entre från en lyftkran, nervirad i ett regn av ballonger, eller när hon flyger i en sele över hela publiken i extranumret. Mums! Stod naturligtvis längst fram och fick en och annan bra bild på henne :)Hade en väldigt trevlig tid i Göteborg med Philip! Vi bodde på Kim och Jennies gästgiveri, som får fyra stjärnor av fem möjliga! Fyra stjärnor för god sömn, god mat, gott sällskap och god spelaranda. Minus en stjärna för att de använde diskhon till annorlunda saker...
Nu är det Augusti och nu väntar en del jobb och massa planeringar! Har samtal att ringa, papper att skriva och väskor att packa. Och en del folk att säga hej då till. Hur kan någonting vara både så spännande och jobbigt på samma gång? Jag lär väl bli varse. Men innan dess är sommaren fylld av andra saker: Tredagarskryssning till Visby med Philip inklusive släkt, dagar i Stockholm, Frödingjobb, En Midsommarnattsdröm i Sunne, studio med Kim, äventyr med Unni och förhoppningsvis lite sola och bada. För jag måste ju hinna stressa lite också, that's my style!
Puss!

No comments:

Post a Comment