Tuesday, 20 July 2010

Tapas, Troll, Vampyrer och Varulvar

Har haft en sjukt trevlig helg, FF i lägenheten för att kära mamman var i Oslo och hälsade på kära brodern. Passade därför på att ha lite bjudning i lördags, vilket artade sig i en tapas-kväll med ma' girls på balkongen, där 98% av all mat innehöll minst 50% vitlök, förutom de marinerade vitlöksklyftorna som innehöll 100% vitlök. Det var tur att 0% av oss brydde oss om konsekvenserna av att proppa i sig så mycket vitlök. Tur att jag återigen skulle upp på morgonen dagen efter och vara troll och inte typ prins eller nåt.

Söndagen spenderades i Mariebergsskogen med 100000000000000000000000 myggor, sedan hade Linn lite tårtkalas och vi såg på New Moon och sen gick vi på Eclipse på bio. Sjukt bra var den måste jag säga! Vampyer och varulvar in my heart! Man måste ju ändå säga att dom har lyckats när jag faktiskt drömde om att jag var en vampyr på natten. Vilken dålig vampyr jag skulle bli förresten - gå runt och stinka vitlök kan ju inte vara särskilt populärt i de kretsarna. Olle Cullen är ju föga smickrande också... Dessutom är jag ju lite trött på blodsugande organismer efter att ha suttit i en skog i fem timmar och slagit ihjäl små pipande insekter som försökt suga ut mitt innanmäte hela tiden. Jag borde nog bli varulv istället.

Nu väntar en vecka med lite jobb, men mest ledighet. Ska bege mig till Göteborg på torsdag med Philip, och på fredag blir det P!NK på Ullevi! Ska bli ganska, ganska så nice. Jag funderar på att köpa något rosa. Eller pinka på henne. Vi får se, jag har inte bestämt mig.

No comments:

Post a Comment