Sunday, 6 March 2011

Söndagsångest och födelsedag!

Idag är det en riktig sån där dag då man undrar lite vad fan man håller på med, kråmar sig i soffan, suckar och försöker förstå meningen med livet. Imorgon börjar en ny jobbvecka, och trots att denna dag bara är en av två lediga i veckan, så går all energi åt att svära över att man inte ska vara ledig imorgon också. Som tur är har veckan som kommer lite trevligheter att bjuda på.

På onsdag fyller jag 20 år. Det kommer förflyta tämligen odramatiskt, i och med att jag redan får köpa vin och sprit här, dessutom i närmaste mataffär. För det finns väl ingen annan höjdpunkt med att man fyller 20? I helgen kommer det förmodligen bli lite födelsedagskalas hemma i lägenheten, med korv i bröd och födelsedagstårta förhoppningsvis.

Igår var jag på en kalorikväll hos Linn. Hon hade under dagen gjort ett besök på den fantastiska butiken Totally Swedish och köpt en falukorv och massa andra godsaker. Det resulterade i ugnsbakad falukorv och ris, Sourcream&Onion-chips och vitlöksdipp, och Gott&Blandat, nersköljt med ungefär 3½ liter Cola.
Idag ska jag inte göra någonting utav värde, förutom att äta vilket ska vara bra för kroppen har jag hört. Jag tänker inte ens laga mat, jag tänker rosta två mackor och slänga på lite skinka och ost, och äta utan dåligt samvete. Det får vara bra så. Sen ska jag se på Inception. Sen ska jag spendera resten av tiden med att oja över livet och lyssna på Who You Are av Jessie J - den bästa låten just nu;

Don't lose who you are, in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing -
It's okay not to be okay

Sometimes it's hard to follow your heart
Tears don't mean you're losing - everybody's bruising,

Just be true to who you are

Over and out.

2 comments:

  1. OUSSSSSSSS bästa älskade Ollis!

    ReplyDelete
  2. you are true to who you are and so I hope your sister and brother also are...

    Love... Mum..

    ReplyDelete